НАБОР НА ТЕКСТ

Предлагаме набор на текст бързо, качествено и в срок. Пратете ни сканирани ръкописните страници в pdf файл или снимани от телефон/камера в jpeg файл. Най-често услугата набор на текст се ползва от студенти,  които са водили ръкописни лекции по време на учебните занятия. Винаги е по-лесно да се учи от ясно написан и четлив текст.  Можем да набираме и редактираме текстове от чужди езици като английски, немски,френски и руски език. 

По време на средното образование остава доста материал в тетрадките, който е трудно да бъде разчетен, а не искате да бъде загубен. Познавайки отлично учебните програми по български език и литература, история и география,  ние можем да възстановим голяма част от записаният материал.  Почти винаги знанията и записките от ученическите години са най-солидната основа върху която се стъпва по време на следването ви на висше образование.

Предлагаме нашата услуга набор на текст и за тези от вас които искат да имат в печатен вариант дневник на свой роднина, завещание или друг документ който е важна част от фамилната история.

Набираме текст от ръкописни страници, печатни страници и ксерокипирани страници. Цените са от  1,80 лв. на страница, като е възможно цената да се увеличи ако предоставеният материал е трудно четлив.